Testimonials

Het werk van Personnel Touch kent vele facetten. Samenwerkingspartners en cliënten geven hun mening over wat voor hen nu echt belangrijk was en is. Vanwege het discrete karakter van het werk is één afzender anoniem.

Melinda Warmelink – partner en mediator (en tevens commercieel directeur) Result ADR
De theorie voorbij
"Angeline heeft door haar (levens)ervaring zo'n enorme kwaliteit dat ik haar graag als coach inschakel in delicate mediation-trajecten. Ze gaat zoveel vérder dan de theorie. Zij geeft mensen inzicht in hun eigen functioneren. En ze is oprecht in hen geïnteresseerd. Dat geeft cliënten het vertrouwen haar adviezen werkelijk in de praktijk te brengen. Angeline werkt altijd in nauw overleg met de opdrachtgever. Mijn cliënten zijn bij haar - in alle vertrouwelijkheid - in goede handen."

Anoniem
Ze is er voor jou
"Ik heb een zware tijd achter de rug. Mijn ambities in mijn werk waren torenhoog en voor mijn omgeving was dat lastig. We konden moeilijk meer samenwerken. Angeline liet mij beseffen hoe ik functioneer in een groep. In de periodes van aanpassen en later afscheid nemen, stond zij werkelijk altijd voor me klaar. Met een luisterend oor en weloverwogen advies. Wat ik van haar geleerd heb, pas ik nu ook toe in mijn nieuwe werkkring. Daar gaat het heel goed met mij. Ik weet nu bijvoorbeeld dat ik draagvlak moet creëren om mijn ideeën te realiseren."

Karen Vasbinder-van Loon – Lovas Professional Organizing (www.lovas.nl)
Binding
"Angeline luistert heel goed en koppelt essentiële punten in het gesprek direct terug. Ze vraagt zich altijd af wat je voor elkaar kunt betekenen. Hoe kun je – als organisatie en medewerker of leidinggevende – verder met elkaar komen? Kortom: ze weet partijen aan elkaar te binden. Daarbij is ze heel concreet. Ze kent het bedrijfsleven maar ook bijvoorbeeld ziekenhuizen van binnen uit. En geeft dus toepasbare adviezen. De mix van persoonlijk contact en zakelijke nuchterheid maakt Angeline heel prettig om mee te werken."

Wil de Ben – Commercieel Retail Manager
De tijd waard
"Vroeger had ik altijd belangrijker zaken aan mijn hoofd dan opleiding of training. Dankzij Angeline heb ik ervaren dat training in combinatie met begeleiding in de praktijk wel degelijk het verschil maakt: de resultaten van de onderneming nemen significant toe. Angeline weet het vertrouwen van de kandidaten te winnen én te behouden. De kandidaat is gemotiveerder, functioneert beter in zijn omgeving en realiseert gemakkelijker de afgesproken doelen. Wat wil een opdrachtgever nog meer?"

Yvonne Boezeman – zelfstandig arbeidsjurist bij HOYNGARBEIDSRECHT
Spiegel
"Directeuren, managers en zelfstandige professionals houdt Angeline een spiegel voor. Ze worden hun eigen functioneren gewaar. Dat is soms nieuw voor hen. Angeline doet dat zo, dat zij het effect van hun gedrag herkennen, erkennen en bereid zijn dit waar nodig aan te passen. Angeline brengt mensen in beweging. Energiek, praktisch en – mede dankzij de voortreffelijke nazorg - met blijvend resultaat. Mensen vergeten haar niet snel."

Hélène Engelkamp – Program Coordinator Life Sciences Health
Inlevingsvermogen
"Het inlevingsvermogen van Angeline is heel groot. Daardoor begrijpt zij goed in welke situatie iemand zich bevindt. Daar speelt ze adequaat op in: de trainingen zijn helder gestructureerd en haar aanpak is persoonlijk, vertrouwd en levendig. Als coach deelt zij haar eigen ervaringen in het bedrijfsleven. Als recruiter is zij goed in staat om direct de juiste kandidaten aan de organisatie voor te stellen. Ze is diplomatiek maar durft – met het oog op blijvend resultaat voor mens én bedrijf - ook eerlijk te zijn en mensen te confronteren met hun eigen gedrag. Dat is heel verhelderend."

Piet Berden – manager commercie Agri Retail BV
Persoonlijke aandacht
"Mensen maken de organisatie, ongeacht hun positie binnen het bedrijf. Daarom geeft Angeline ieder individu persoonlijke aandacht, ook binnen een groepstraining. Ze laat jou altijd nadenken over je eigen gedrag waardoor je ook echt van haar leert: 'Hoe denk je zelf dat…?' of 'Hoe zou het komen dat…'? En vooral: 'Wat ga je doen?' 'En als het nu anders loopt, wat dan?' Je eigen oplossingen verzinnen, scenario's doorspreken én geconfronteerd worden met je eigen gedrag: dat maakt je sterker."

Jos Voncken – Directeur Retail - Boerenbond Retail BV
Programma op maat
"Elke organisatieverandering begint bij het vaststellen van de cultuur. Daarbij passend ontwerpt Angeline – vanuit haar brede ervaring in verschillende disciplines - maatwerkprogramma's in training en coaching. Ze voelt uitstekend aan welke ruimte de organisatie haar biedt om tot een optimaal resultaat te komen. Ze is flexibel en goed in staat programma's zo nodig aan te passen. Ook na afronding van trajecten blijft ze betrokken bij mens en bedrijf."

Karin Huiberts – HR manager Top Institute Pharma
Resultaat voorop
"Of het nu om werving en selectie of om coaching gaat, Angeline weet altijd uitstekende resultaten te behalen. Cultuur en verwachtingen van een werkgever vertaalt zij – met een kritische blik – in selectie-eisen waardoor zij echt de juiste persoon op de juiste plek werft. Als coach is ze kundig, doortastend en zeer betrokken bij de coachee. Onze medewerkers gebruiken de aangereikte instrumenten in de praktijk waardoor het verschil in gedrag ook op langere termijn merkbaar is."

"A target is a dream with a goal"