Wij zijn een bedrijf dat zich specifiek bezighoudt met:

 1. Training:
  De trainingen richten zich vooral op veranderingen in organisaties voor leidinggevenden en managers. Dit varieert van een vaardigheidstraining in communicatie tot het analyseren van een samenwerkingsprobleem of het oplossen van problemen bij het leidinggeven.
 2. Coaching:
  De coaching is vooral gericht op persoonlijke begeleiding, nodig door ontstane conflicten tussen leiding en medewerkers of te verbeteren punten nav een beoordeling.
 3. Loopbaanadvies en outplacement:
  Talentontwikkeling en loopbaanadvies vindt individueel of in groepsverband plaats voor medewerkers die een volgende stap willen maken. Outplacement richt zich op specifieke begeleiding met noodzakelijke vaardigheden voor loopbaanverandering.
 4. Human Resources
  Vanuit de brede ervaring in Human Resources treedt Personnel Touch op als interim functionaris voor bijv. het opstarten en inrichten van een HR afdeling. Andere terreinen: zijn reorganisatie, vervanging van de HRM, ontwikkelen HR instrumenten met bijbehorende implementatie trainingen.
 5. Werving & Selectie:
  De werving & Selectie richt zich op reeds bekende opdrachtgevers die van deze service gebruik willen maken.
 6. Samenwerkingsverband: een aantal professionals over de hele breedte van HR
  Een samenwerkingsverband met collega’s die elkaar aanvullen en specifieke professionele hulp kunnen bieden bij complexe opdrachten.

"Training-coaching is the bridge to life's opportunities"

Waarin verschillen wij?
Personnel Touch gaat over begeleiding van personeel (Personnel) met speciale aandacht voor het individuele (Personal).
Onze opdracht gaat altijd in voortdurende samenspraak tussen de organisatie of instelling, de medewerker(s) en ons bureau. Het streven is om de opdracht te zien in het bereiken van een optimale combinatie van bedrijfsbelangen en de ontwikkeling van de medewerker(s).

Dit “maatwerk” ligt onvermijdelijk dichter bij een individuele en steeds aangepaste aanpak dan bij algemene vaardigheidstrainingen. Dat betekent: geen standaard training maar specifieke probleemoplossing. Verwacht van ons geen lange analyses, uitgebreide dure rapporten en generieke adviezen. In plaats daarvan onderscheiden wij ons door een directe, praktische en persoonsgebonden werkwijze.

"Human assets are the most important assets"(Yogi Berra)