Wie zijn wij?

Oprichter van Personnel Touch is Angeline de Laat-Gunnewijk. Door haar professionaliteit, ervaring en resultaatgerichtheid (her-)vinden hoogopgeleide professionals, leidinggevenden en organisaties hun kracht. Juist door de persoonlijke benadering van het individu én zijn omgeving: de 'personal touch'.

Angeline runt Personnel Touch samen met een daadkrachtige officemanager. Waar nodig doet het bedrijf een beroep op de expertise van externe trainers en consultants.

Visie door ervaring
"Ieder mens beschikt over meer talent dan hij denkt dat hij heeft". Deze visie formuleerde Angeline de Laat nadat zij jarenlang met succes mensen in hun carrière en hun leven trainde en begeleidde. Het is de basis van Personnel Touch, dat zij ruim 15 jaar geleden oprichtte.

Angeline heeft een brede achtergrond in zowel management als training en coaching. Haar opleiding en haar éducation permanente leveren bovendien een stevig fundament en actuele, direct toepasbare kennis in haar vakgebied op.

Expertise van externe trainers en consultants
Personnel Touch participeert in een samenwerkingsverband met verschillende professionals op het terrein van human resources. Van interim human resources management tot veranderingstrajecten, van mediation tot arbeidsrecht, van werving en selectie tot outplacement. De groep biedt elkaar effectieve, professionele toegevoegde waarde bij complexe opdrachten.

"Yesterday is history, Today is a gift, Tomorrow is mystery, ....except after proper training"